Autor: Ehitusuudised • 18. mai 2023

Omniva logistikakeskuse laiendust hakkab projekteerima Nord Projekt

Posti- ja logistikaettevõte Omniva logistikakeskuse laiendamise põhiprojekti hanke võitis AS Nord Projekt.
Omniva logistikakeskus Rae vallas Rukki teel.
Foto: Omniva

„Nord Projekti ülesanne on projekteerida logistikakeskuse ligi 11 0000 ruutmeetri suuruse juurdeehituse põhiprojekt, mis arvestab innovatsiooni ja jätkusuutlikkuse kõige uuemate lahendustega. Kuna meil on varasemast ettevõttega hea koostöökogemus, siis ootame põnevusega, milline saab olema terviklik 20 000 ruutmeetril toimiva keskuse projekt. Keskus muutub laienduse tulemusena Baltikumi üheks suurimaks, moodsaimaks ja keskkonnasõbralikumaks logistikakeskuseks,“ ütles pressiteates Omniva juhatuse liige Kristi Unt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785