Autor: Urve Vilk • 23. november 2022

Ehituse TOPi liidrid: ees ootab raske aasta, täis välimisi šokke ja sisemisi proovikive

Ehitushindadel pole eriti kuhugi kukkuda, sest sisendhinnad ei lange ja inimesed pole kõrge inflatsiooni tõttu palgakärbetega nõus, lahkasid turu hetkeseisu ja lähitulevikku tänavu parimate ehitusettevõtete edetabelisse jõudnud juhid. Millisteks proovikivideks nad aga lähiajal veel valmistuvad?
ASi Oma Ehitaja juhatuse esimees Indrek Mooratsi sõnul on sektoris suurim väljakutse kasumi saavutamine. Foto: Raul Mee.
Foto: Raul Mee

Kuigi eelmine aasta läks kõigi kriiside kiuste ehitusettevõtetel üsna edukalt, siis tänavu on olukord mõnel veidi parem, teisel veidi kehvem, kuid järgmist aastat maalitakse pigem tumedates toonides, tunnistasid tänavu Ehitusettevõtete TOP100 hulka jõudnud juhid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785