Autor: Ehitusuudised • 18. november 2022

Betoonitootja: olukord on parem kui eelmise kriisi ajal, kuid raputus tuleb teistmoodi

Ehkki betoonitootjatele teevad muret nii ehitussektori kukkumine kui tsemendi hinna tõus, on olukord praegu tunduvalt kergem kui eelmise suure majandussurutise ajal, kuid raputus tuleb eri valdkondades erinevalt.
Betoonimeister ASi juhataja ja Eesti Betooniühingu juhatuse liige Kalle Suitslepp tõi välja, et ehitusmaterjalide hind on püsinud 14 aastat sisuliselt paigal.
Foto: Kristian Kruuser

“Turule on tulemas suuremaid projekte ja nii ehitusmaterjalide tootjad, ehitusettevõtted kui ka tarbijad on paremini kindlustatud kui eelmise kriisi ajal,” ütleb Betoonimeister ASi juhataja ja Eesti Betooniühingu juhatuse liige Kalle Suitslepp. Samuti on ehitusmaterjalide hind püsinud 14 aastat sisuliselt paigal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785