Autor: Ehitusuudised • 21. oktoober 2022

Betoonimeister jagab taaskasutuse nippe

Rohepöörde foonil on keskkonna jalajälje vähendamine järjest enam päevakorras nii ettevõtte kui koduste majapidamiste jaoks. Betoonimeistri kvaliteedijuht toob näiteid nutikatest lahendustest, kuidas jääkidest uued tooted luua ja ringluses väärtust looma panna.
Betoonist ehitusplokid

Betoonimeistri kvaliteedijuhi Lauri Labe sõnul tekib betooni tootmise ja transpordi käigus igapäevaselt mitmeid kuupmeetreid ülejääke. “Selleks, et ehitusobjektil või tootmisest tagastuv betooni ülejääk väärindada, kasutame betoonplokkide vorme ning valmistame suuri legoklotside sarnaseid plokke. Virnastatavate iselukustuvate plokkidega on võimalik teha tugimüüre, puistematerjalide ladusid, vaheseinu ja muud – kasutusvõimaluste nimekiri on pikk,” räägib Labe.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785