Autor: Ehitusuudised • 29. august 2022

Eesti Raudtee sõlmis Haapsalu‒Saunja raudteelõigu projekteerimistööde lepingu

10,05kilomeetrise Haapsalu‒Saunja lõigu töövõtja on Proxion Estonia OÜ ja Proxion Plan Oy. Projekteerimislepingu maksumus on pea 398 000 eurot ning projekti valmimine on planeeritud 2023. aasta novembrisse.
Foto: Väinu Rozental

„Raudteelõigu projekteerimistööd hõlmavad muldkeha, rööbastee, raudteeületuste, parklate ja nende juurdepääsude, rajatiste ja ooteplatvormide, piirdeaedade ning vajalike keskkonnaleevendusmeetmete projekteerimist. Töömahtu kuuluvad ka Haapsalu Raudtee- ja sidemuuseumi ala projekteerimistööd,“ kommenteeris ASi Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785