Autor: ehitusuudised.ee • 28. juuni 2022

Maakri asumisse kavandatakse veel üht kõrghoonet

Tallinna Kesklinna valitsuses on võimalik ajavahemikul 30. juunist 13. juulini tutvuda detailplaneeringuga, millega soovitakse luua võimalus rajada Olümpia hotelli naabrusse kuni 36 maapealse ja nelja maa-aluse korrusega hoone.
Tallinna saab veel ühe kõrghoone.
Foto: Andras Kralla

Nimetatud perioodi jooksul on avalikustamisel Lennuki tänava, Liivalaia tänava, A. Lauteri tänava ja Maakri tänava vahelise kvartali detailplaneering ning detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise aruanne. Materjalidega saab tutvuda tööpäeviti Tallinna Kesklinna nalitsuses aadressil Nunne tn 18.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785