Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. november 2021

Pärnu jõe kaldale võib lähiaastail kerkida suur elamupiirkond

Pärnu kesklinna, otse jõe kaldale võib lähiaastatel kerkida suur elu- ja ärikvartal, mis on järjekordne samm jõe ääre muutmisel senisest tootmisalast meeldivaks elukeskkonnaks koos puhke- ja vaba aja veetmise võimalustega.
Pärnu jõe kaldale kerkiv elamurajoon.
Foto: Uus Maa

Uus Maa Ärikinnisvara OÜ korraldab aadressil Suur-Jõe 48 asuva 25 639 ruutmeetrise äri- ja tootmismaa kinnistu enampakkumise, mille praegune omanik on Nordic Fibreboard ASi tütarettevõte Pärnu Riverside Development OÜ.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785