Autor: Ehitusuudised • 11. november 2021

Iglucraft kahekordistas tootmist ja rajab uue tootmishoone

Iglusaunade tootja Iglucraft kahekordistas äsja tootmist ja rajab Viljandimaale uue tootmishoone. Kui seni valmis aastas ligi 250 maja ja sauna, siis laienemise tulemusena saab neid järgmise aasta jooksul kokku panna juba 500.
Iglucrafti tegevjuht Priit Kallas.
Foto: Andras Kralla

"Kui varasemalt oleme alati püüdnud enne saunamüügihooaega toota piisavat varu ka lattu, siis sel kevadel olime silmitsi olukorraga, kus meil ei olnud enam endal näidistki, mida kliendile näidata. Kuna saunade näol on sageli tegu emotsiooniostuga, siis klient pöörab lihtsasti selja, kui kuuleb juba veebruaris tellides, et jaanipäevaks ta sauna ei saa. Pidime midagi ette võtma," selgitas Iglucrafti tegevjuht Priit Kallas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785