Autor: Mariliis Pinn • 10. november 2020

Klaasimeistril tavapärasest töömahukam aasta

“Keskendume nendele turgudele, klientidele ja projektidele, kus meil on selge konkurentsieelis,” vastab materjalitootjate TOPi teise koha ettevõtte ASi Klaasimeister juhatuse liige ja tegevjuht Karla Agan küsimusele, mida nad teevad konkurentidest paremini.
Üks viimase aja suuremaid projekte on olnud Porto Franco.
Foto: Liis Treimann

Konkurentsieelis aga peitub Agani sõnul peamiselt keerukamates ja suurema mahuga eriprojektides, kus ettevõtte tehnoloogiline võimekus on turul üks paremaid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785