Autor: Ehitusuudised • 12. oktoober 2020

Tulekul Eesti Ehituskonverents 2020

Tegusad ja edukad ehitusettevõtjad ning spetsialistid kogunevad 17. novembril Eesti Ehituskonverentsil.

Ehitussektori traditsiooniline aastalõpu suursündmus toimub tänavu 17. novembril Kultuurikatlas. Käesoleval kuul on konverentsile võimalik registreeruda soodushinnaga! Populaarse konverentsi tagasiside 20 aasta jooksul on olnud väga hea, eelmistel aastatel on olnud tagasiside hindeks ca 80 punkti sajast.

Registreeri saali- või veebipilet SIIN.

Konverentsile on oodata ligi 150 ehituse valdkonnas tegutsejat. Saate soojendada suhteid vanade koostööpartneritega ja tutvuda uutega. Koht, kus saab ära teha mitme nädala kohtumised/ mõttevahetused ühe päevaga.

Koroonakriis on löönud uppi kõik senised prognoosid ja peatatud on mitmeid projekte. Osalejad saavad teada milliseid suuri plaane on lähiaastatel oodata ja millistel hangetel on võimalik osaleda. Olge kursis turul toimuvaga ja teil on võimalik tagada ettevõttele aastateks projekte.

Eelmise aasta galeriid saad vaadata SIIT.

Üritusest tehakse reaalajas ülekanne. Konverents toimub nii saalis kui ka veebiülekandena.

Esinevad Jüri Rass Elamumajanduse- ja ehitusvaldkonna asekantsler, Gerd Müller Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatuse liige ja Nordecon AS juhatuse esimees, Ivo Volkov Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees, Tõnu Grünberg Rail Baltica Eesti juht, Arne Ots Ellex Raidla Advokaadibüroo partner, vaidluste lahendamise valdkonna juht, Indrek Alliksaar KPMG Partner, audititeenuste juht, Daniil Aal EstateGuru Grupi müügijuht, Virgo Sulakatko Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu ja Novarc Group juhatuse liige, Mihkel Mäger RKAS kinnisvaraarenduse osakonna direktor, Margus Nõlvak Mainor Ülemiste juhatuse esimees, Janne Heikkilä Metsä Wood kliendisuhete juht tehnika alal.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIN.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785