Autor: Eeva Vahtramäe, Eesti Puitmajaklaster • 6. oktoober 2020

Puitmajasektor otsib läbimurdelisi teadustöid

Ülikoolides on alanud uus õppeaasta ja sellega koos ka uus lõputöö teemade valimise laine. Eesti Puitmajaliit ja klaster kutsuvad taaskord tudengeid üles valima oma uurimusvaldkonnaks just puitmajasektori ja tehaseliste puitmajade tootmisega seotud teemasid.
Väljavõte 2020.a. konkursil osalenud Roland Rokka ja Tauri Udrase lõputööst “Jäiga plastvahuga soojustusega puitsõrestiktarindite soojus- ja niiskustehniline toimivus”.

Lähinädalatel peavad paljud üliõpilased kinnitama oma bakalaureuse- või magistriõppe lõputöö teemad. Eesti Puitmajaliidu tegevjuht Lauri Kivil toob välja, et Euroopa Liidus toimuva laiaulatusliku rohepöörde tulemusel tõuseb puit ehitusmaterjalina aina enam fookusesse. “Kui Skandinaavias on puitehitus tavapärane, siis üha enam keskenduvad ka Kesk-Euroopa arendajad puitkonstruktsioonil hoonete ehitamisele. Kindlasti on selle aasta konkursi üks prioriteet ka Eesti peatöövõtjate puidust ehitamise teadlikkuse suurendamine, seega on kõik selle valdkonna tööd eriti oodatud.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785