Autor: Eva Kiisler • 13. august 2020

Eesti tootja lööb kaasa ülitervislike messimajade ehitusel

Eesti puitmajatootja EstHus tootis Tuusula elamumessil esitletavale tervislikule ridaelamukompleksile massiivsed ristkiht-naelpuit paneelid.
Messimaja Tuusulas.
Foto: Mikko Rajala

„Meie Soome koostööpartner OY Trä Kronor on välja töötanud kontseptsiooni, kus kasutatakse vanu ja lihtsaid ehitusvõtteid koos tänapäevaste võimalustega, kasutades ainult ökoloogilisi ja naturaalseid materjale,“ ütles ettevõtte juhatuse liige Diana Sosnovski.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785