Autor: Eva Kiisler • 5. august 2020

Tehasemajade konkursi võitja tegi mullu kasvuspurdi

Norras asuva arendusega tänavuse parimate tehasemajade konkursil nii üldvõidu kui ka parima arenduse kategooria võidu napsanud Arca Nova Element saavutas mullu rekordtulemuse, kuid on sunnitud tänavust sihti olulisel määral kärpima.
Suurarenduse esimene etapp Verkshagen Fredrikstadis tõi ettevõttele Aasta Tehasemaja konkursil võidu.
Foto: Arca Nova Entreprenor

2007. aastal asutatud Arca Nova Element OÜ põhitegevusalaks on puidust majakonstruktsioonide ja nende detailide tootmine. Ettevõtte toodanguks on mitmekorruselised kortermajad, aga ka eramajad, suvilad, saunad, garaazid jt hooned.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785