Autorid: Eva Kiisler, Eeva Vahtramäe, Eesti Puitmajaklaster • 3. august 2020

Vaata: need on tehasemajade tänavused pärlid

Arco Nova on läbimõeldud kompleks ja mastaapne arendus, mis ühendab hooned oskuslikult ümbritseva keskkonnaga.
Foto: Arca Nova Entreprenor

Kümneaastase ajalooga Aasta Tehasemaja konkursil jagus tänavu auhindu suurarendusest minimajade ja muigavapanevas võtmes suviste külalistemajadeni. Siit leiad konkursil tänavu parimateks tunnistatud objektid koos žürii põhjendustega, miks just need erilised on.

Üldvõitja ja parim arendus – Arca Nova Element OÜ arendus Norras

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785