Autor: Ehitusuudised • 5. juuni 2020

Eksporti aitab säilitada väiksem süsinikujalajälg

Kui meie välisturgudel tegutsevad ehitusettevõtted või ehitusmaterjalide tootjad ei oska arvutada oma ehitiste või toodete CO2 jalajälge, siis võib juhtuda, et lähitulevikus kaotavad nad võimaluse nendel turgudel tegutsemiseks, räägiti presidendi ümarlaual.
Digitaalehituse klastris esindas ümarlaual Madis Avi.
Foto: Meeli Küttim

Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaid korraldas 27.mail veebipõhise rohepöörde ümarlaua, kus erinevate sektorite esindajad arutlesid, kuidas muuta meie riik keskkonnasõbralikumaks ning kuidas vähendada CO2 jalajälge. Teiste seas oli kutsutud ka Digitaalehituse klaster, keda esindas Madis Avi. Kõik osalejad tegid Presidendile omapoolseid ettepanekuid keskkonnateemade arendamiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785