Autor: Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 9. aprill 2020

Millised on kitsaskohad ehituse infomudelite kasutamisel?

BIMist on saanud nii mõneski ettevõttes igapäevatöö kindel osa, aga millised on praegu kitsaskohad selle kasutamises? Sellele küsimusele otsiti vastuseid ehituse tehnoloogiakonverentsil vestlusringis “Infomudeli võimalused ehitise elukaares”.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Novarc Groupi juhatuse liikme Kaitis Vääri sõnul võtsid nad kümme aastat tagasi vastu otsuse, et projekteerima hakatakse mudelis. “Otsustasime siis, et ühel päeval teeme kõik projektid BIMis. Jõudsime selleni paari aastaga. Täna on projektid meil enam-vähem kõik BIMis ja 3D-s – 99% projektidest on tehtud nii, et on loodud eeldused kasutada mudelit kogu ehitise elukaare jooksul.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785