Autor: Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 9. aprill 2020
Ainult tellijatele

Millised on kitsaskohad ehituse infomudelite kasutamisel?

BIMist on saanud nii mõneski ettevõttes igapäevatöö kindel osa, aga millised on praegu kitsaskohad selle kasutamises? Sellele küsimusele otsiti vastuseid ehituse tehnoloogiakonverentsil vestlusringis “Infomudeli võimalused ehitise elukaares”.

Autor: Raul Mee, fotograaf

Novarc Groupi juhatuse liikme Kaitis Vääri sõnul võtsid nad kümme aastat tagasi vastu otsuse, et projekteerima hakatakse mudelis. “Otsustasime siis, et ühel päeval teeme kõik projektid BIMis. Jõudsime selleni paari aastaga. Täna on projektid meil enam-vähem kõik BIMis ja 3D-s – 99% projektidest on tehtud nii, et on loodud eeldused kasutada mudelit kogu ehitise elukaare jooksul.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688