Uudised
Ainult tellijale

Millised on kitsaskohad ehituse infomudelite kasutamisel?

BIMist on saanud nii mõneski ettevõttes igapäevatöö kindel osa, aga millised on praegu kitsaskohad selle kasutamises? Sellele küsimusele otsiti vastuseid ehituse tehnoloogiakonverentsil vestlusringis “Infomudeli võimalused ehitise elukaares”.

Foto: Raul Mee, fotograaf

Novarc Groupi juhatuse liikme Kaitis Vääri sõnul võtsid nad kümme aastat tagasi vastu otsuse, et projekteerima hakatakse mudelis. “Otsustasime siis, et ühel päeval teeme kõik projektid BIMis. Jõudsime selleni paari aastaga. Täna on projektid meil enam-vähem kõik BIMis ja 3D-s – 99% projektidest on tehtud nii, et on loodud eeldused kasutada mudelit kogu ehitise elukaare jooksul.”

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785