Autor: Eva Kiisler • 5. detsember 2019

Konkursi Särav Tudengimõte 2019 parima ehituse kategooria essee kirjutas Anne-Mary Läll

Esseekonkursi Särav Tudengimõte 2019 parima ehituse kategooria töö kirjutas TalTechi üliõpilane Anne-Mary Läll, keda autasustati 4. detsembril Eesti Ehituskonverentsil.
Auhinna andis üle NOBE üldehituse valdkonnajuht Priit Pall.
Foto: Raul Mee

Esseekonkursi Särav tudengimõte 2019 toetaja Nordecon Betoon pani omalt poolt parimaks tunnistatud ehitusinseneeriat käsitlevale esseele välja 500-eurose rahalise auhinna. Auhinna andis üle NOBE üldehituse valdkonnajuht Priit Pall.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785