Autor: Ehitusuudised • 20. november 2019

Vaata, kes osalevad Eesti Ehituskonverentsil 2019

4. detsembril toimuval Äripäeva teemaveebi Ehitusuudised korraldatavale Eesti Ehituskonverentsile on registreerunud juba ligi 160 inimest. Osalejate nimekirjaga saab tutvuda SIIN.

Üks paremaid võimalusi järgmise aasta ehitussektori majandusprognooside kuulamiseks on Äripäeva teemaveebi ehitusuudised.ee korraldatav aastakonverents, kus kohtuvad ehitusvaldkonna otsustajad, mõjukad ja aktiivsed juhid ning omanikud.

Eesti Panga septembris avaldatud prognoosi järgi on tänavu Eesti majanduskasv 3 %, kuid järgmisel aastal vaid 1,9% ja 2021. aastal 2 %. Kuigi ehitusektor on inertne ja majanduse jahtudes hakkavad ehitusmahud vähenema alles aasta-paari jooksul, tähendab hoo mahavõtt paratamatult viletsamaid aastad ka viimastel aastatel kuldaega nautinud ehitussektorile.

Aastaga on muutunud palju, kui eelmise ehituskonverentsi alapealkiri oli "Ajaloo parim aasta", siis sel aastal on selleks "Kas kriis on Sinu võimalus?" Eesti ehitusturgu iseloomustavad väga kõrge konkurents ja sisendhindade kasv, aga ka tööjõunappus. Positiivsete prognooside järgi sügavat kriisi ei tule, negatiivse vaate järgi ootab lähiaastatel ees hulk konsolideerumisi ja pankrotte. Kuidas näevad edukad ehitussektori ettevõtjad aastat 2020? Milliseid ärivõimalusi pakuvad jahtuv majanduskeskkond ja teravnev kliimakriis ehitusettevõtjaile?

Miks tasub tulla?

Kohal on valdkonna võtmeisikud;

Laval on edukad, mõjukad ja aktiivsed juhid ja omanikud,

Eksperdid räägivad oma ootustest, hirmudest ja plaanidest järgmiseks aastaks;

Analüüsime ehitussektori võimalusi, ootusi, arengusuundi ja murekohtasid;

Anname suuniseid järgmiseks aastaks ja lähitulevikuks;

Keskendume reaalsele „siin ja praegu“ Eesti turuga seotud kogemusele;

Konverents on ka suurepärane võimalus klientide ja äripartneritega suhtlemiseks.

Esinevad Roofit solar tegevjuht Andri Jagomagi, Rand ja Tuulberg Grupi üks omanikke ja juhatuse liige Raivo Rand, Nordecon ASi juhatuse esimees Gerd Müller, Mapri Ehituse osanik ja juhatuse liige Tarmo Roos, Mitt & Perlebach juhatuse liige Kristjan Mitt, KPMG Law advokaadibüroo partner Kristina Laarmaa, Esplan tegevjuht Kadi Metsmaa, Timbeco Woodhouse tegevjuht, juhatuse liige Siim Leisalu.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIN.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785