Ehitusuudised  • 12 november 2019
Uudised
Ainult tellijale

Sauel valmib võimsate puitfermidega spordihoone

Detsembris avatakse Saku Valla Spordikeskuse uus spordihoone, mille ehitamisel on kasutusele võetud erinevaid moodsaid energiasäästlikke lahendusi. Lisaks jõudis hoone konkursil Aasta puitehitis 2019 nominentide sekka.

Foto: Saue vallavalitsus

Ehitatava spordihoone pallimängusaal on 1500m2, mis on kaetud vastupidava vahtraparketiga. Saalis saab mängida jalgpalli, korvpalli, võrkpalli, saalihokit, sulgpalli ja tennist. Lisaks on loodud teisele korrusele soojendusala koos jooksuraja, heite- ja põrkeseinaga. Suurvõistluste ja -ürituste ajal mahutab saal teleskooptribüünidele 770 pealtvaatajat. Väiksemate võistluste või treeningute tarbeks on peaväljak võimalik jagada kolmeks harjutusväljakuks.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785