Autor: Ehitusuudised • 8. oktoober 2019

Millele pöörata tähelepanu ehitise energiamärgise puhul?

Hoonete energiatõhusus ja sellega tegelemine on Euroopa Liidu üks olulisemaid suundi Euroopa Liidu kliima- ja energiapoliitika ellu viimisel. Veebiseminaril kirjeldavad Eesti Kütte- ja Ventilatsiooniinseneride Ühenduse eestseisuse liikmed Mikk Maivel ja Liina Laas energiamärgiste ja energiamärgiste väljastamise õiguslikke nüansse.
Mikk Maivel.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Maivel ja Laas räägivad veebiseminaril kehtivatest määrustest ja olulisematest muudatustest mis jõustusid 2019. aastal, samuti toovad välja vastuolusid energiamärgiste väljastamise praktikas.

Seminaril keskenduvad nad kinnisvara arendaja, ostja ja ka arhitekti erinevatele ootustele ning arusaamadele.

Veebiseminarilt saad vastused, mida mida arvutuslik energiamärgis selle tellijale annab ja millele tuleks energiamärgise tellimisel ja vastuvõtmisel tähelepanu pöörata?

Energiatõhususe projektijuht Mikk Maivel töötab Riigi Kinnisvaras alates 2014. aastast ning omab head ülevaadet sellest, mida on Eestis hoonete energiatõhususe saavutamiseks juba tehtud ning millele tasuks lähiaastatel rohkem tähelepanu pöörata.

Veebiseminar toimub 19. novembril kell 10:00-11:30 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Enne veebiseminari saadetakse registreerunud kasutajatele infomeil lingiga, mille kaudu pääseb enne seminari algust veebiseminari keskkonda.

Seminari on võimalik jälgida oma arvutist töökohal, kodus või mujal Teile sobivas kohas ning selle jälgimiseks on tarvis arvutit, internetiühendust ning mugavamaks kuulamiseks kõrvaklappe. Veebiseminari kestel on Teil võimalik esitada ka lektorile küsimusi, mille saate kirjutada vestluse kasti.

Veebiseminar on järelvaadatav kõigile registreerunutele 3 tööpäeva jooksul peale toimumist.

Pane ennast kirja SIIN.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785