Euroopa võttis Eesti ehituskonsultandid kampa

Dublinis 9.mail toimunud Euroopa ehituskonsultatsiooniettevõtete liitusid koondava föderatsiooni EFCA üldkoosolek kinnitas Eesti erialaliidu EFCA täisliikmeks. Aastakoosolekul osalesid EKELi juhatusel liige Maidu Saar ja tegevjuht Kalle Karron.

EKEL juhatuse liige Maidu Saar, EFCA president Kevin Rudden ja EKEL tegevjuht Kalle Karron.  Foto: EKEL

EFCA president Kevin Rudden väljendas Eesti liikmeks saamise üle heameelt ning avaldas lootust heale koostööle. Kõnelused Eesti liitumise osas kestsid ligi aasta, EKEL on Euroopa föderatsiooni 27. liige.

EFCA on asutatud 1992.aastal ning ühendus on seadnud endale eesmärgiks, et liidus oleks esindajaid igast Euroopa liikmesriigist. EFCA aastakoosolekute vahelisel ajal käivad koos erinevad töörühmad, juhatus teeb muuhulgas lobitööd Euroopa parlamendis ja komisjonides tõstatatud eelnõude koostamisel.

Lisaks kogutakse statistilisi andmeid ning koostatakse perioodilist Barometeri-nimelist kokkuvõtet Euroopa ärikeskkonna ja turu kohta. Barometer annab ülevaate ohtudest ja soovitused tuleviku väljavaadetele (n. turgude jahenemine, probleemid, madal kasum, tööjõu puudus jne.) Samuti koostatakse liikmete ideede põhjal tuleviku nägemust (Future Trends). EFCA juures töötab noorte inseneride programm ning ühendus annab välja iga-aastast “Young Professional” tiitlit.

Lisaks EFCA liikmelisusele on EKEL insenerkonsultantide maailmaühenduse FIDIC liige alates 1995.aastast.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785