Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 13. veebruar 2019

Rain Lõhmus ostis Fenestra

Fenestra toodang Tallinnas Rotermanni kvartalis.
Puitalumiiniumist akende ja rõduuste tootja Fenestra senised omanikud, ettevõtte võtmeisikud-juhid, müüsid 60 % ettevõttest erakapitalil põhinevale investeerimisfondile Livonia Partners. Müügi eesmärgiks on toetada ettevõtte kiiret kasvu eksportturgudel.

Ettevõtte omanikeringis jätkavad ka kõik senised omanikud, kellele kuulub tehingu järgselt 40 protsenti ettevõttest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785