Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 24. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EVKIS otsib parimaid veevarustuse insenere

Foto: Pixabay
Eesti Veevarustuse ja Kanalisatsiooni Inseneride Selts (EVKIS) tähistab käesoleval aastal 10. tegevusaastat ning on välja kuulutanud konkursi parimateveevarustuse ja kanalisatsiooni inseneride leidmiseks.

Konkursi eesmärgiks on tunnustada praktiseerivaid veevarustuse- ja kanalisatsiooniinsenere ning teadustöötajaid, kes on viimase 10 aasta jooksul äratanud positiivset tähelepanu oma erialalse tegevusega. Konkurss on välja kuulutatud järgmistes kategooriates:

1) Parim veevarustuse ja kanalisatsiooni eriala projekteerija;

2) Parim veevarustuse ja kanalisatsiooni eriala omanikujärelevalveinsener;

3) Parim veevarustuse ja kanalisatsiooni eriala ehitaja;

4) Kümnendi innovaatiline idee, mis on leidnud rakendust veevarustuses ja kanalisatsioonis.

EVKISe volikogu ootab kandidaate koos objektide ja põhjendusega, millega seoses esitatu on silma paistnud. Esitada võib ka meeskondi või uurimisrühmasid. Kandidaate võib esitada igaüks, kes tunneb, et teab sellise tunnustuse väärilist veevarustuse ja kanalisatsiooni valdkonnas tegutsevat inimest. Kandidaate saab esitada 26. oktoobrini.

Võitjad kuulutatakse välja ja neid tunnustatakse 8. novembril 2018 toimuval EVKISe juubeliüritusel.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785