Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 24. oktoober 2018

EVKIS otsib parimaid veevarustuse insenere

Autor: Pixabay
Eesti Veevarustuse ja Kanalisatsiooni Inseneride Selts (EVKIS) tähistab käesoleval aastal 10. tegevusaastat ning on välja kuulutanud konkursi parimateveevarustuse ja kanalisatsiooni inseneride leidmiseks.

Konkursi eesmärgiks on tunnustada praktiseerivaid veevarustuse- ja kanalisatsiooniinsenere ning teadustöötajaid, kes on viimase 10 aasta jooksul äratanud positiivset tähelepanu oma erialalse tegevusega. Konkurss on välja kuulutatud järgmistes kategooriates:

1) Parim veevarustuse ja kanalisatsiooni eriala projekteerija;

2) Parim veevarustuse ja kanalisatsiooni eriala omanikujärelevalveinsener;

3) Parim veevarustuse ja kanalisatsiooni eriala ehitaja;

4) Kümnendi innovaatiline idee, mis on leidnud rakendust veevarustuses ja kanalisatsioonis.

EVKISe volikogu ootab kandidaate koos objektide ja põhjendusega, millega seoses esitatu on silma paistnud. Esitada võib ka meeskondi või uurimisrühmasid. Kandidaate võib esitada igaüks, kes tunneb, et teab sellise tunnustuse väärilist veevarustuse ja kanalisatsiooni valdkonnas tegutsevat inimest. Kandidaate saab esitada 26. oktoobrini.

Võitjad kuulutatakse välja ja neid tunnustatakse 8. novembril 2018 toimuval EVKISe juubeliüritusel.

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785