Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 23. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod! Hausers pani nurgakivi Eesti esimesele IBISele

Hausers Grupi juhatuse esimees Madis Mägi asetas ajakapslisse tükikese saunavihast.
Foto: Hausers
Ehitus- ja kinnisvaraarendusfirma Hausers Grupp pani reedel nurgakivi Prantsuse hotelliketi AccorHotels esimesele hotellile Eestis. Investeering ulatub üle 12 miljoni euro.

„Tegemist on Eesti hotellimaastikul esimese IBIS hotelliga, mis avatakse 2019 aasta kevadel ja mille teeb eriliseks asjaolu, et numbritubades on sees ka saunad,“- märkis Hausers Grupi juhatuse esimees Madis Mägi.

Tallinnasse Juhkentali tänavale kerkiv kolmetärnihotell saab olema kuuekorruseline ja 190 toaga.

Eestis opereerib Accor läbi Varssavi börsil noteeritud tütarettevõtte Orbis. Hausers Grupp on hotelli arendaja ja ehitaja ning jääb hiljem seda ka haldama.

„Meil on nendega sõlmitud management-leping. Hotell on nende normide ja standardite järgi projekteeritud ja hotelli juhtimine tuleb läbi nende know how, kuid kinnistu ja maja kuuluvad meile,“ ütles Mägi. „Suhtume sellesse kui kinnisvaraärisse.“

Mägi sõnul tuli initsiatiiv hotelli rajamiseks hotelliketi poolt. „Teadsime, et on huvi hotell rajada ja et Tallinnas on üks kinnistu müüa, mis võiks sobida. Viisime kaks otsa kokku ja tegime mõlemad tehingud ära,“ ütles Mägi.

Nurgakiviürituse raames müüriti betooni erinevaid head õnne toovaid sümboolseid kingitusi sisaldav ajakapsel, mille õnnistas Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku vaimulik Ove Sander.

Üritusel esitas kaskadöör ja köieakrobaat, Tauri Vahesaar ektreemseima slackline show Eestis.Esinemine toimus 40 meetri pikkusel liinil 15 meetri kõrgusel ehituskraanade vahel.

Hausers Grupp OÜ on Eesti kapitalil põhinev kinnisvara arenduse ja investeerimisettevõte, mis alustas tegevust 2004 aastal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785