Kes kasvatasid ehituses kõige rohkem käivet?

Foto: Andres Haabu

Et tiheda rebimisega ehitussektoris teisi edastada, on ettevõtete vahelises võidujooksus tähtis teada, kus parasjagu asutakse võrreldes konkurendiga. See annab eelduse olla vähemteadlikest konkurentidest mõned sammud ees.

Selleks, et saaksite teha paremaid äriotsuseid, valmis Äripäeva Infopangal äsja esimese kvartali kiiremate kasvajate raport. Raport sisaldab andmeid, mis on ehitusettevõtetes selle aasta alguses toimunud, kui palju suurem või väiksem on käive võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, kuidas on muutunud töötajate arv ning kui palju tööjõumakse on ettevõtted tasunud.

Ehitusettevõtetest kasvatas 2018. aasta esimeses kvartalis käivet kõige jõulisemalt OÜ Tallinna Ehitustrust, mille käive kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga koguni 97 korda. Tegemist on ehitustegevust, projektijuhtimist ja kinnisvara arendust teostava ettevõtte AS Ehitustrust tütarettevõttega.

17 töötajaga ettevõtte käive oli tänavu esimeses kvartalis 4,9 miljonit eurot. Mullu samal perioodil oli OÜ Tallinna Ehitustrusti käive vaid 50 912 eurot.

Käibekasvatajatest teisele kohale maandus tabelis OÜ Lubja Residentsid, mis on rohkem kui 20 aastase ajalooga OÜ Favorte tütarettevõte. Ettevõtte käive oli tänavu esimeses kvartalis 2,9 miljonit eurot. Mullu samal perioodil oli see 46 637 eurot, mis tähendab käibekasvu 62 korda.

Kolmandale kohale jõudis tabelis Saaremaal tegutsev OÜ Tesman Ehitus, mis tegeleb ehitus- ja remonttöödega. 10 töötajaga ettevõtte käive oli tänavu esimeses kvartalis 3,6 miljonit eurot, võrreldes mullusega kasvas see 36 korda.

Osta SIIT 2018. aasta ehitusettevõtete esimese kvartali käibekasvu, töötajate arvu muutuse, tööjõu- ja riiklike maksude tasumise võrdlustabel eelmise aasta sama perioodiga. Tabel sisaldab andmeid enam kui 4000 ehitusettevõtte kohta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785