Nordeconil valmis R18

Foto: Maris Tomba

Nordecon andis tellijale üle Rotermanni kvartalis valminud 7-korruselise äri- ja kortermaja R18. Ligikaudu 11 000 m² suuruse pinna ja 58 korteriga maja ehitus läks maksma 9 miljonit eurot.

„Tegemist on väga erilise ja ainulaadse piirkonnaga, kuhu ehitamine on suur vastutus, sest need hooned jäävad väga pikaks ajaks kujundama meie linnapilti,“ ütles Nordecon ASi juhatuse liige Erkki Suurorg. „Rotermanni kvartalist on saanud Tallinna visiitkaart eelkõige just laevaga reisijatele ja kruiisituristidele – väärika ajalooga keskkond on kujundatud moodsaks linnasüdameks.“

R18 hoonete tellija on Dollimar Invest OÜ ning arhitekt HG Arhitektuur OÜ. R18 hoonete maapealse osa ehitustöid alustati eelmise aasta septembris. Hoonetes on suletud netopinda 10917,39 m². Korterite ja büroode sissepääsud on Ahtri tänava pool ning mõlemal hoonemahul on üks trepikoda. Suuremal on 2 lifti ja esimesel korrusel 2 fuajeed – üks korteritele, teine büroodele.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785