Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 19. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sakret pälvis aasta koolitussõbraliku organisatsiooni tiitli

Ehitusmaterjalitootja Sakret pälvis tiitli „Aasta koolitussõbralik organisatsioon 2017“ personali tööoskuste süstemaatilise arendamise ning ettevõtte motivatsioonitaseme tõstmise eest. Auhind anti ettevõttele üle täiskasvanud õppija nädala avaüritusel Eesti Rahva Muuseumis, teatas Sakret.

“Saame hästi aru, et ettevõte saab areneda vaid koos töötajatega ning seetõttu paneme suurt rõhku töötajate koolitamisele. See peab olema kestev protsess, et parandada oskusi, mis vajalikud tootmises, müügis ja Sakreti teistes tegevustes,” ütles Järvamaal Mäos ehituslikke kuivsegusid valmistava ning laia valikut ehitustooteid pakkuva ettevõtte tegevjuht Kaspars Pacēvičs.

Pacēvičs tõstis esile tihedat koostööd Tallinna Tehnikaülikooli, Järvamaa Kutsehariduskeskuse, Paide Täiskasvanute Keskkooli ning Eesti Kaubandus-Tööstuskojaga, sest erinevad koolitus- ja õpitegevused on olnud kasulikud mõlemale poolele.

Ühtlasi pälvis Sakret tiitli „Aasta koolitussõbralik organisatsioon Järvamaal 2017“.

Enamus Sakreti toodangust kasutatakse Eesti ehitussektoris ning 7 protsenti toodangust läheb ekspordiks, peamiselt Põhjamaadesse. Tehase tootmisvõimsus on ligi 150 000 tonni kuivsegusid aastas. Kogu tootevalik on sertifitseeritud ning kannab CE-tähist. Ettevõttes on 30 töötajat. Aastal 2007 oli Sakreti tehas seni suurim Läti tööstusinvesteering Eestis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785