Cinamon alustab Tartu kino uuendamist

Foto: Tasku.ee

Cinamoni kinokett alustab järgmisel nädalal oma Tartu Tasku keskuse kino renoveerimist, et pärast värskenduskuuri avada seal uudse sisekujunduse ja tipptasemel tehnikaga kogu Balti regiooni kõige moodsam kobarkino.

Cinamoni uue kontseptsiooni ja sisekujunduse autor on Jan Skolimowski, Eesti Arhitektide Liidu aastapreemia 2016 laureaat, arhitektuuribüroost KAMP Arhitektid. Tasku keskuse kino renoveerimistöid teostab rahvusvahelise kogemusega Eestis resideeruv ehitusettevõte HML Project Management.

“Kindlasti on oluline üle rõhutada, et kinosõbrad ei pea muretsema – me ei pane oma Tartu kino renoveerimistööde ajaks kinni. Kino on kogu aeg lahti, sest kinosaalid saavad värskema, mugavama ja moodsama välimuse järk-järgult,” lausus Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya. “Tartu Cinamonist saab meie kõige esimene uue kontseptsiooni järgi rajatud kino, mille me avame täismahus järgmise aasta veebruaris.”

Cinamon investeerib oma Tartu kino uuendamisesse ligi 2 miljonit eurot, millega ühtlasi algab suuremahulisem Cinamoni kinosaalide renoveerimisprojekt kõigis kolmes Balti riigis. Tuleval aastal läbib täieliku värskenduse Cinamoni kino Leedus Kaunases ning 2019. aastal Lätis Riias ja Liepajas.

“Nii nagu kõik meie uued kinod Tallinnas ja Helsingis, nii ehitatakse uue kontseptsiooni järgi ka kõik renoveeritavad kinod Eestis, Lätis ja Leedus. Saalidesse tulevad tipptasemel toolid ja laserprojektorite süsteem, mida ei ole veel üheski selle regiooni kinos. Suurt tähelepanu pöörame mugavusele kogu kinos tervikuna – alustades õdusast sisekujundusest ning lõpetades uute lahendustega iseteenindavates piletikassades ja snäkilettides,” ütles Cinamon Holdingu kommertsdirektor Toomas Luhats. “Selle uue kontseptsiooniga muudame Cinamoni kõige moodsamaks kinoketiks kogu Balti regioonis.”

Koos käivitunud renoveerimistöödega saab uuema ja värskema ilme kogu Cinamoni kinoketi visuaalne identiteet.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785