12. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekul Taristuehituse konverents 2017

Ehitusuudised.ee korraldab 24. oktoobril Ülemiste Citys Öpiku Majas Taristuehituse konverentsi 2017. Konverentsile ootame kõiki, kes soovivad head ülevaadet arengutest, prognoosidest ja ootustest 2018. aastaks taristuehituse turul.

Konverentsil kõneletakse aktuaalsetest teemadest, millega taristuehitamisega seotud ettevõtted igapäevaselt kokku puutuvad. Räägime  teehoiukava visioonist, taristuehitajate ootustest valitsusele, InfraBIMi rakendamisest teede projekteerimises ja ehituses ning majanduslikust võidust ehitusmaterjali taaskasutamisel.

Osaleja saab teada, kui kaugel ollakse Rail Balticu raudteeprojekti hangetega, millal algab reaalne ehitustegevus ning kuuleb mahukatest valminud infraprojektide kogemuslugusid. 

Konverentsil esinevad Maanteeameti peadirektori asetäitja ehituse ja arengu alal Kaupo Sirk, Trev2 Grupi juhatuse esimees Sven Pertens, Rail Baltic Estonia juhatuse liige Indrek Orav, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna juhataja Kaupo Reede, Tallinna Linnatranspordi Ameti juhataja Enno Tamm, Nordeconi teedeehituse direktor Ain Pähkel, Tallinna Sadama esindaja ja teised.

Konverentsile ootame kõiki ettevõtjaid, kes puutuvad kokku taristuehituse valdkonnaga- ehitusettevõtjaid, asfaldi- ja betoonitootjaid, teede haldajaid, omavalitsuste esindajaid jt.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIN. 

Autor: Lisandra Treimann Ehitusuudiste sündmuste programmijuht

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785