12 september 2017

Tulekul Taristuehituse konverents 2017

Ehitusuudised.ee korraldab 24. oktoobril Ülemiste Citys Öpiku Majas Taristuehituse konverentsi 2017. Konverentsile ootame kõiki, kes soovivad head ülevaadet arengutest, prognoosidest ja ootustest 2018. aastaks taristuehituse turul.

Konverentsil kõneletakse aktuaalsetest teemadest, millega taristuehitamisega seotud ettevõtted igapäevaselt kokku puutuvad. Räägime  teehoiukava visioonist, taristuehitajate ootustest valitsusele, InfraBIMi rakendamisest teede projekteerimises ja ehituses ning majanduslikust võidust ehitusmaterjali taaskasutamisel.

Osaleja saab teada, kui kaugel ollakse Rail Balticu raudteeprojekti hangetega, millal algab reaalne ehitustegevus ning kuuleb mahukatest valminud infraprojektide kogemuslugusid. 

Konverentsil esinevad Maanteeameti peadirektori asetäitja ehituse ja arengu alal Kaupo Sirk, Trev2 Grupi juhatuse esimees Sven Pertens, Rail Baltic Estonia juhatuse liige Indrek Orav, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna juhataja Kaupo Reede, Tallinna Linnatranspordi Ameti juhataja Enno Tamm, Nordeconi teedeehituse direktor Ain Pähkel, Tallinna Sadama esindaja ja teised.

Konverentsile ootame kõiki ettevõtjaid, kes puutuvad kokku taristuehituse valdkonnaga- ehitusettevõtjaid, asfaldi- ja betoonitootjaid, teede haldajaid, omavalitsuste esindajaid jt.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIN. 

Autor: Lisandra Treimann Ehitusuudiste sündmuste programmijuht

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785