29. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Evari Ehituse kontor-ladu kerkib Ülenurme valda

Evari Ehituse töömees lamekatust tegemas
Foto: Evari Ehitus
Ülenurme vallas saab sügisel valmis Eesti ühe suurema lamekatuste paigaldaja Evari Ehituse uus kontor-laohoone, mida ehitab Embach Ehitus.

Hoone tellija, OÜ Evari Ehituse juhi Rein Kala sõnul on 1598 m² ruutmeetrise suletud netopinnaga hoone valmimine planeeritud septembri lõppu. “Oluline on hoone hea asukoht, Valga poole väljasõidul põhimaantee ääres. Üha rohkem ettevõtteid otsivad omale lao- ja tööstuspinda just väljapoole Tartut. Tartu piirid laienevad ja aina enam ettevõtteid on oma kontoreid koos laohoonetega viimas linnast välja,” kommenteers Kala.

“Räni küla, kuhu kontor-laohoone kerkib, laieneb pidevalt just tänu uutele mahukatele ehitustele. Mul on hea meel, et piirkond saab juurde kaasaegse ehitise,” ütles Embach Ehituse juht Andres Salusaar. Tema hinnangul on Evari Ehitus üks Eesti hinnatumaid lamekatuste ehitusele ja rekonstrueerimisele spetsialiseerunud ettevõtteid, mida võib seetõttu pidada ka teadlikuks tellijaks: „Mistahes ehitusprojekti õnnestumises on väga suur roll just koostööl teadliku tellijaga, mida Evari Ehitus kahtlemata on. Oleme hoone ehitustöödega kenasti graafikus.”

Ülenurme valla arendusjuhi Kristi Kulli sõnul areneb Ülenurme vald hoogsalt ja omab seetõttu potentsiaali olla ettevõtetele tõmbekeskuseks, kuhu planeerida nii tootmist kui ka laohooneid.

Lõuna–Eesti juurtega Embach Ehitus OÜ osutab projektijuhtimise täisteenust alates projekteerimisest ja taotlushinna koostamisest kuni valminud ehitise üleandmiseni.

OÜ Evari Ehitus tegeleb lamekatuste ehituse ja hüdroisolatsioonide paigaldamisega alates 1991. aastast. Ettevõtte portfooliosse kuulub nii multifunktsionaalse hoone Kvartali, Eesti rahvusarhiivi, Tartu Lõunakeskuse, teaduskeskuse AHHAA kui ka päästeameti ja häirekeskuse hoone katuste ehitamine Tartus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785