Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 18. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terasetootja Fortaco ehitab Narva suure tootmishoone

Autor: Fortaco
Terasetöötleja Fortaco Group otsustas laiendada Fortaco Estonia tootmist, ehitades Narva uue 10 000 m2 põrandapinnaga tootmishoone.

Lähiaastail on Fortacol plaanis Eestisse investeerida 10 miljonit eurot, teatas ettevõte. Plaanis on rajada uus masinakeskus ning soetada keevitusroboteid.

Ehitusprotsess kulgeb kahes etapis – esimene etapp valmib 2018. aasta suvel ning teine etapp 2019. aasta alguses.

Fortaco Estonial on pikaajaline kogemus terase töötlemisel. Ettvõtte Narva tehas on üks Fortaco terastoodete ettevõtetest, mis toodab rasketööstusele keevitatud ja freesitud kõrgkvaliteetsest terasest tooteid (massiga 0,5-5 tonni). Uus investeering võimaldab Fortaco’l edasiselt äri kasvatada ning toetada meie kliente.

Fortaco on terastoodete tootmise ettevõte, mis pakub inseneri- ja tootelahendusi raske-, energia- ja meretööstusele nagu näiteks kajutid, kõrgkvaliteetsest terasest tooted ja seadmete montaaž. Fortacol on tootmisüksused viies Ida-Euroopa riigis ja kolm tehast Soomes, teenindamaks globaalseid kliente.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785