Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 25. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti sai oma esindaja Euroopa Ehitusinsneride Nõukogu juhatuses

Andres Piirsalu
Foto: EEL
22. oktoobril toimunud Euroopa ehitusinsneride liite ühendava organisatsiooni üldkogul valiti juhatuse liikmeks ka Eesti Ehitusinseneride Liidu aseesimees Andres Piirsalu.

Euroopa Ehitusinsneride Nõukogu (ECCE, European Council of Civil Engineers) uus juhatus koosneb Kreekas Ateenas toimunud üldkogu otsuse põhjal seitsmest liikmest, kus lisaks Eestile on esindatud veel Itaalia, Poola, Kreeka, Hispaania, Bulgaaria ja Gruusia. Juhatuse esimehena alustab tööd professor Massimo Mariani.

Euroopa Ehitusinseneride Nõukogu koondab ehitusinsenere kahekümne kolmest riigist, hõlmates oma liikmete kaudu üle 500 000 inseneri. Eesti Ehitusinseneride Liit on ECCE liige 1999. aastast.

Infot organisatsiooni tegevuse kohta leiab liidu kodulehelt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785