Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 24. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhausi teine kaubamaja pidas sarikapidu

Üritusest võttis osa ka ettevõtlusminister Liisa Oviir.
Foto: Andres Haabu
Saksa kontsernile kuuluv ehitus- ja kodukaupade kaubamaja Bauhaus pidas täna sarikapidu. Oma teise kaubanduskeskuse Eestis avab ettevõte järgmise aasta aprillis.

Projekteerimis- ja ehituslepingu raames rajab AS Merko Ehitus Bauhausile Rocca al Mare ehitus- ja aiandustarvete kaubamaja koos drive-in arena,  parkla, tehnorajatiste ja juurdepääsuteedega. Osaliselt ühe- ja kahekorruselise keskuse kasutatav müügipind on üle 14 000 m2. BAUHAUS Tallinn Rocca al Mare pakub klientidele üle 120 000 toote ning erinevaid teenuseid, kaupluses saab tööd üle 130 kaubandustöötaja. 

Uue hoone ehitusmaksumus on suurusjärgus 7,6 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Ehitustööd algasid tänavu märtsis ning hoone valmimine on planeeritud tuleva aasta aprilliks.

Seni asub Eesti ainus Bauhausi kaubamaja Tallinnas Lasnamäel, mis valmis kuus aastat tagasi.

Uue kaubamaja avamisega jätkab Bauhaus oma edukat kasvu Eesti turul. Ettevõtte 2014. aastal müügituli oli 21,3 miljonit eurot ing kasum 795 tuhat eurot. 

Bauhaus on Euroopa juhtivaid kaubamajade kette kokku enam kui 270 kaubamajaga 18 riigis (Austria, Bulgaaria, Tšehhi, Horvaatia, Taani, Eesti, Soome, Saksamaa, Ungari, Luxemburg, Island, Holland, Norra, Sloveenia, Slovakkia, Hispaania, Šveits ja Türgi). Bauhaus Eesti avas oma esimese kaubamaja 2010. aastal Tallinnas Lasnamäe. Esimene Bauhaus avati Saksamaal Mannheimis aastal 1960.

Vaata galeriid sarikapeost Äripäevast.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785