Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 8. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kääriku spordikeskus otsib ehitajat

Foto: SA Kääriku Spordikeskus
SA Tehvandi Spordikeskus kuulutas eelmisel nädalal välja riigihanke Kääriku Spordikeskuse esimese etapi väljaehitamiseks. Esimese etapina alustatakse septembris ligi 2,5 miljoni euroga sportlaste majutushoone ja väliskommunikatsioonide rajamist.

Esimese etapp, mis peab valmima 2017. aasta jaanipäevaks, hõlmab uue sportlasmajutushoone ehitamist olemasolevate majutusmajade asemele. Loodavas hoones peavad olema kõik tingimused, et füüsiliselt väljakutsuvates laagrites mööduksid puhkehetked võimalikult mugavalt ja koduselt nii treeneritele kui ka sportlastele, teatas spordikeskus.

Esimeses etapis ehitatakse valmis ka uued reovee- ja veetöötlusjaamad ning uuendatakse ning ehitatakse juurde oluline osa kommunikatsioonitrasse. Viimaste tegevuste ülesehitus on hankes planeeritud sellisena, et keskuste järgmiste etappide investeeringute vajadused oleksid suures osas juba täidetud. 

Keskuse parenduste edasised prioriteedid puudutavad uute võimaluste loomist keskuses pallimängude halli ehitamise ning täismõõtmetes kunstmuru jalgpalliväljaku rajamise läbi. 

Projekteerimis- ja ehitustööd algavad plaani kohaselt tänavu septembri keskel ja lõpevad koos vaegtööde teostamisega järgmise aasta juuni lõpus.Tänaseks põhiosas valminud kogu keskuse ala, rajatiste ning hoonete eelprojektid on koostanud Esplan OÜ koostöös Arhitekt 11-ga. Kääriku spordikeskus loodi 1947. aastal Tartu Ülikooli kehakultuuri teaduskonna õppe- ja treeningkeskuseks. Spordikeskuse põhilisteks klientideks on treeninglaagrite ja spordilaagrite korraldajad ja sportlased. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785