Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 14. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pro Kapitali tütarettevõte sõlmis korterelamu ehituslepingu

Kliversala piirkond Riias
Foto: City Real Estate
Pro Kapitali Läti tütarettevõtte AS Kliversala ning Läti ehitusettevõtte LNK Industries vahel sõlmitud leping hõlmab korterelamu ehitust Riias Kliversala piirkonnas maksumusega 12,6 miljonit eurot ilma käibemaksuta.

Ehitus algab juulis ning ehitusperioodiks on 18 kuud, eeldatava valmimistähtajaga 2017. aasta talvel.

Konkursil osales 7 Lätis registreeritud ehitusettevõtet. Peatöövõtuleping sisaldab kogu ehitusmahtu koos nii tehnovõrkude ühenduste kui ranna-ala heakorrastusega.

River Breeze Residence Riias on esimene hoone Kliversala piirkonna hoonestusprojektis, mille arendajaks on AS Kliversala. 7-korruselise hoone pindalaks on 12 850 m2 koos kahe maa-aluse parkimistasandiga. Kokku on kavandatud 48 korterit suurustega 56 kuni 316 ruutmeetrit.

Igasse korterisse on planeeritud terrass ning individuaalne energiasäästlik ventilatsioonisüsteem. Kõrgemate korruste korterites on ka sisse-ehitatud kaminad. Esimese korruse korterid on kavandatud ridaelamu stiilis kahel tasandil privaatse aiaga, luues eramaja tunnetuse Riia südalinnas.

Paolo Michelozzi, AS-i Pro Kapital Grupp juhatuse esimees: „Me teame Kliversala piirkonna tähtsust Riia jaoks ning arendame seda ala suure vastutustundega. Arhitektid on kavandanud hoonestuse ümbruskonda sulavana, planeerides katustele ning terrassidele ohtralt rohelust”.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785