13. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ehitusettevõtja hukkus Lätis

Mati Heinsar 2000. aastal
Foto: Raul Mee
Eile juhtus Lätis Liepaja maanteel raske liiklusõnnetus, milles hukkus ehitusettevõtja Mati Heinsar.

Õnnetus leidis aset Liepaja maantee 79. kilomeetril, kus Heinsare juhitud Mercedes põrkas kokku silokoormat vedanud traktoriga. Õnnetuses sai raskelt vigastada 1955. aastal sündinud Eesti kodakondsusega mees. Traktori juht ning kaasreisija said samuti kannatada, kirjutas Delfi.

Heinsar sai 2013. aastal kinnisvara rentiva ja haldava ettevõtte Korall Invest omanikuks. Enne seda oli paar aastat ettevõtte omanik Nordea panga esindajakonto ning veelgi varem jurist Dmitri Rozenblat. Olnud seotud ka ettevõttega M&M Vara, mis haldab hooneid Tallinnas Laki tänav 5, Artelli 8 ja Forelli 11, ning ka firmaga Vergi Maja OÜ. Heinsari tuntum firma on aga Heinla Ehitus.Tegelenud motospordiga ja varem olnud ametis ka Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni presidendina. Meedias on Heinsar aga pälvinud tähelepanu oma Viimsis asuva Villa Merileidiga. Heinsar ütles 2009. aastal Eesti Ekspressile, et lammutas Viimsis asunud 600 ruutmeetri suuruse eramu ja ehitas selle asemele 1400ruutmeetrise villa oma perele. Toona oli see Viimsi suurim eramu.

"Keegi investeerib oma tehastesse kümneid ja sadu miljoneid, mina investeerin oma peresse. Mulle meeldib kodus olla ja nokitseda, muru niita. Mul peab olema avarust ja tegevust," rääkis Heinsar Ekspressile.

Heinsar kuulub ka Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku varahaldusettevõtte Kiriku Varahaldus nõukogusse.

Ehitusuudised.ee avaldab kaastunnet omastele ja lähedastele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785