Gert Jostov pälvis aasta noore juhi tiitli

Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov
Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov

Tallinna Direktorite Klubi andis Estonia teatri talveaias üle aasta noore juhi preemia, mille pälvis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees ja Eesti Kinnisvaraettevõtete Liidu juhatuse liige Gert Jostov. Preemia eesmärgiks on tunnustada noore juhi rolli ühiskonnas.

„Tiitliga „aasta noor juht“ tahame väärtustada noore juhi rolli, tuua teda eeskujuks ning julgustada sellega teisi noori mehi ja naisi oma ettevõttes juhtivpositsiooniga kaasnevat vastutust võtma,“ rääkis Tallinna Direktorite Klubi president Rait Hiiepuu.

„Tänavune tiitlivõitja Gert Jostov on tõestanud end lühikese ajaga tugeva juhi ja meeskonna karismaatilise eestvedajana,“ sõnas Hiiepuu.

„Üle seitsme aasta on ta panustanud Tallinnas asuva Ülemiste City ärilinnaku arendamisse, mis on oma ainulaadse idee, arendustegevuse ja edukate kootööprojektidega pälvinud palju tähelepanu ning mitmeid kõnekaid auhindu. Seda suuresti just tänu Gert Jostovi eestvedamisele, sest nagu öeldakse – iga ettevõte on oma juhi nägu! Samuti on Gert Jostov Direktorite Klubile jäänud silma sisukate sõnavõttudega avalikkuses nii kinnisavara kui muud majanduselu puudutavatel teemadel.“

„Noore juhi tiitel on mulle isiklikult väga suur tunnustus. See annab kindlust, et olen langetanud erialaselt õigeid otsuseid – minu panust on hinnatud ja pandud tähele,“ märkis Gert Jostov.

„Ühest küljest on juhi töö kindlasti stressirohke ja vastutusrikas – piltlikult öeldes on selja taha jäänud palju magamata öid. Samas ei ole midagi rahuldust pakkuvamat, kui näha, kuidas meeskond tuleb sinu ideedega õhinal kaasa, saab innustust ja ühiselt tehtud plaanid saavad teoks,“ rääkis Jostov.

„Minu silmis on iga eduka ettevõtte võti meeskonna ja juhi vaheline sünergia. Seega kuulub lõviosa tänasest tunnustusest inimestele, kes on minuga koos töötanud minevikus ja teevad seda täna.“

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed