6. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gert Jostov pälvis aasta noore juhi tiitli

Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov
Foto: Andres Haabu
Tallinna Direktorite Klubi andis Estonia teatri talveaias üle aasta noore juhi preemia, mille pälvis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees ja Eesti Kinnisvaraettevõtete Liidu juhatuse liige Gert Jostov. Preemia eesmärgiks on tunnustada noore juhi rolli ühiskonnas.

Gert Jostov on alates 2010. aastast AS Technopolis Ülemiste juhatuse esimees. Eelnevalt on ta juhtinud edukalt AS-i Ülemiste City juhatuse esimehena ja AS BLM Eesti tegevjuhina. Alates 2015. aastast kuulub Gert Jostov Eesti Kinnisvaraettevõtete Liidu juhatusse.

Eelmisel aastal pälvis AS Technopolis Ülemiste Gert Jostovi juhtimisel Eesti Kinnisvaraettevõtete Liidu poolt tiitli „Kinnisvarategu 2014“. 2015. aastal on AS Technopolis Ülemiste võitnud Tallinna Ettevõtlusauhinna aasta arendusprojekti kategoorias. Lisaks saavutati 2015. aastal Eesti Ettevõtete Konkurentsivõime edetabelis kinnisvaraettevõtete hulgas esimene koht.

Tallinna Direktorite Klubi on asutatud 1990. aastal Tallinna ettevõtete juhtide poolt. Täna koondab klubi 76-t tänast või endist tippjuhti, kes on seotud valdavalt Tallinnas või Harjumaal tegutsevate ettevõtete juhtimisega.

„Tiitliga „aasta noor juht“ tahame väärtustada noore juhi rolli, tuua teda eeskujuks ning julgustada sellega teisi noori mehi ja naisi oma ettevõttes juhtivpositsiooniga kaasnevat vastutust võtma,“ rääkis Tallinna Direktorite Klubi president Rait Hiiepuu.

„Tänavune tiitlivõitja Gert Jostov on tõestanud end lühikese ajaga tugeva juhi ja meeskonna karismaatilise eestvedajana,“ sõnas Hiiepuu.

„Üle seitsme aasta on ta panustanud Tallinnas asuva Ülemiste City ärilinnaku arendamisse, mis on oma ainulaadse idee, arendustegevuse ja edukate kootööprojektidega pälvinud palju tähelepanu ning mitmeid kõnekaid auhindu. Seda suuresti just tänu Gert Jostovi eestvedamisele, sest nagu öeldakse – iga ettevõte on oma juhi nägu! Samuti on Gert Jostov Direktorite Klubile jäänud silma sisukate sõnavõttudega avalikkuses nii kinnisavara kui muud majanduselu puudutavatel teemadel.“

„Noore juhi tiitel on mulle isiklikult väga suur tunnustus. See annab kindlust, et olen langetanud erialaselt õigeid otsuseid – minu panust on hinnatud ja pandud tähele,“ märkis Gert Jostov.

„Ühest küljest on juhi töö kindlasti stressirohke ja vastutusrikas – piltlikult öeldes on selja taha jäänud palju magamata öid. Samas ei ole midagi rahuldust pakkuvamat, kui näha, kuidas meeskond tuleb sinu ideedega õhinal kaasa, saab innustust ja ühiselt tehtud plaanid saavad teoks,“ rääkis Jostov.

„Minu silmis on iga eduka ettevõtte võti meeskonna ja juhi vaheline sünergia. Seega kuulub lõviosa tänasest tunnustusest inimestele, kes on minuga koos töötanud minevikus ja teevad seda täna.“

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785