Nordecon ehitab Riigiressursside Keskusele lao- ja tootmishoone

Nordecon AS ja Riigiressursside Keskus OÜ sõlmisid lepingu Tallinnasse ehitatava lao- ja tootmishoone ehitustööde teostamiseks. Kahekorruselise hoone suletud brutopinnaks on ligikaudu 20 000 ruutmeetrit.

Tööde lepinguline maksumus on ligikaudu 9,6 miljonit eurot. Ehitustööd algavad oktoobris 2015 ning lõpevad augustis 2016.

Nordeconi juhatuse liige Avo Ambur lausus pressiteate vahendusel, et Liiva Keskus kui Tallinna kesklinnale lähim ja hea ligipääsuga logistikapark on pika ajalooga tuntud koht, mis peaks ka uue laohoone tulevastele üürnikele olema piisavalt atraktiivne. „Lisaks heale asukohale toetavad hoone kasutusmugavust ka laologistikast lähtuv planeering ning energiatõhusus.“

Amburi sõnul on Kalmistu tee 26e kerkiva kahekorruselise hoone suletud brutopind ligikaudu 20 000 ruutmeetrit. Hoone põhifunktsioonid on nii ladustamine kui ka tootmine. Hoone on jagatud erinevate suurustega ja omavahel ühendatud sektsioonideks, mis võimaldab üürnikel kasutusse võtta ruume vastavalt vajadusele vahemikus 900-19 000 ruutmeetrit.

Lao- ja tootmisruumide kõrgused on sõltuvalt korrusest 4,6 meetrit ja 9 meetrit. Lisaks on eraldi korrusel ligi 900 ruutmeetrit büroo- ja olmeruume, mida saab samuti kasutusele võtta erineva suurusega plokkide kaupa, seisab pressiteates.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted täna Eestis, Ukrainas ja Soomes.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed