Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 23. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prokuratuur kahtlustab kinnisvaraettevõtjaid pistise andmises

KAPO peadirektor Arnold Sinisalu ja riigiprokurör Lavly Perling
Foto: Eiko Kink
Kaitsepolitsei kahtlustab Tallinna linnapead Edgar Savisaart korduvas altkäemaksu võtmises ning tuntud ehitusettevõtjaid pistise andmises. Kahtlustused on esitatud ettevõtjatele Vello Kunman, Aleksander Kofkin, Hillar Teder, Kalev Kallo, Villu Reiljan ja Aivar Tuulberg,

Tuulbergi, Kofkinit, Kunmani ja Tederit kahtlustatakse altkäemaksu andmises, Kallot altkäemaksu andmisele ja võtmisele kaaasaaitamises ja Reiljani altkäemaksu vahendamises.  Riigiprokurör Lavly Perlingu sõnul ei ole praegu alust arvata, et kahtlusaluseid lisandub.

Tallinna linnapead Edgar Savisaart kahtlustatakse altkäemaksu võtmises neljas episoodis, mille seas on rendilepingu põhjendamatu pikendamine, ehitusloata ehitustööde jätkamine, kruntide vahetamine ja hankemenetlusega seonduv.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785