Prokuratuur kahtlustab kinnisvaraettevõtjaid pistise andmises

KAPO peadirektor Arnold Sinisalu ja riigiprokurör Lavly Perling  Foto: Eiko Kink

Kaitsepolitsei kahtlustab Tallinna linnapead Edgar Savisaart korduvas altkäemaksu võtmises ning tuntud ehitusettevõtjaid pistise andmises. Kahtlustused on esitatud ettevõtjatele Vello Kunman, Aleksander Kofkin, Hillar Teder, Kalev Kallo, Villu Reiljan ja Aivar Tuulberg,

Tuulbergi, Kofkinit, Kunmani ja Tederit kahtlustatakse altkäemaksu andmises, Kallot altkäemaksu andmisele ja võtmisele kaaasaaitamises ja Reiljani altkäemaksu vahendamises.  Riigiprokurör Lavly Perlingu sõnul ei ole praegu alust arvata, et kahtlusaluseid lisandub.

Tallinna linnapead Edgar Savisaart kahtlustatakse altkäemaksu võtmises neljas episoodis, mille seas on rendilepingu põhjendamatu pikendamine, ehitusloata ehitustööde jätkamine, kruntide vahetamine ja hankemenetlusega seonduv.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785