Endover "impordib" suurlinnade loftid Uus-Kalamaja piirkonda

Loftid
Loftid

Endover Kinnisvara kasutab Uus-Kalamaja piirkonnas maailmas populaarsust leidnud ideed ehitada korterid endistesse tööstuspiirkondadesse, luues sellega eriilmelised ja arhitektuuriliselt huvitavad lahendused.

Endover Kinnisvara Eesti piirkonna juht Oliver Makko sõnul asuvad 47B Loftid Tallinna perspektiivikaimas Uus-Kalamaja piirkonna Volta kvartalis. Asukoht kombineerib Kalamaja hubasust, mere lähedust ning industriaalset hõngu.

"Volta kvartal on kiiresti arenev elupiirkond Tallinnas, kus lähiaastatel on kinnisvara järele suur nõudlus. Seda toetab ka piirkonna infrastruktuuri areng – näiteks Kalaranna tänava ja jahisadama piirkonna väljaehitamine. Suur huvi 47B Loftide vastu näitab ka müügitempo. Hetkel on müüdud korrusejagu kortereid," rääkis Makko.

„Loomisel on midagi erilist! Maja välis- kui siseilme on inspireeritud New Yorgi loftidest ehk endisesse tööstushoonesse rajatud korteritest. Koduostjat ootavad kõrged laed, katuseterrassid, avarad rõdud, maast laeni aknad, möbleeritud fuajee, saunad, jalgrataste hoidla. Hoone peafassaad on kaetud eelroostetatud terase ning rohke klaasiga,“ kirjeldas valmivat hoonet selle arhitekt Janar BlehnerAPEX arhitektuuribüroost.

Enne rekonstrueerimise alustamist taastati paariks kuuks hoone ajalooline kultuurifunktsioon ning juunikuus toimus seal Von Krahli teatri ja Linnateatri koostöös valminud unikaalne visuaalne lavastus “Vanamees ja meri”. 

Endover Kinnisvara on 1995. aastal asutatud kinnisvarainvesteeringute juhtimise ja kinnisvaraarenduse alal tegutsev ettevõtete grupp, mis tegutseb nii Eestis kui ka väljaspool. Ettevõte arendab praegu Tallinna südalinnas ja selle lähiümbruses 10 hoonet.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed