9. september 2015

Endover "impordib" suurlinnade loftid Uus-Kalamaja piirkonda

Autor: Endover Kinnisvara

Endover Kinnisvara kasutab Uus-Kalamaja piirkonnas maailmas populaarsust leidnud ideed ehitada korterid endistesse tööstuspiirkondadesse, luues sellega eriilmelised ja arhitektuuriliselt huvitavad lahendused.

47B Loftid aadressil Tööstuse 47B saab olema 6-korruseline elu- ja ärihoone, milles on 49 korterit ja 10 äripinda.

Esimesele korrusele on planeeritud äripinnad ning 2. kuni 6. korrusele loft-tüüpi korterid.

Hoone katusele tulevad katuseterrassid.

Hoones on 2-4 toalised korterid suurusega 40-120 m2. Ruutmeetri hinnad algavad 1880 eurost. Hoone valmib 2016. aasta suvel.

Endover Kinnisvara Eesti piirkonna juht Oliver Makko sõnul asuvad 47B Loftid Tallinna perspektiivikaimas Uus-Kalamaja piirkonna Volta kvartalis. Asukoht kombineerib Kalamaja hubasust, mere lähedust ning industriaalset hõngu.

"Volta kvartal on kiiresti arenev elupiirkond Tallinnas, kus lähiaastatel on kinnisvara järele suur nõudlus. Seda toetab ka piirkonna infrastruktuuri areng – näiteks Kalaranna tänava ja jahisadama piirkonna väljaehitamine. Suur huvi 47B Loftide vastu näitab ka müügitempo. Hetkel on müüdud korrusejagu kortereid," rääkis Makko.

„Loomisel on midagi erilist! Maja välis- kui siseilme on inspireeritud New Yorgi loftidest ehk endisesse tööstushoonesse rajatud korteritest. Koduostjat ootavad kõrged laed, katuseterrassid, avarad rõdud, maast laeni aknad, möbleeritud fuajee, saunad, jalgrataste hoidla. Hoone peafassaad on kaetud eelroostetatud terase ning rohke klaasiga,“ kirjeldas valmivat hoonet selle arhitekt Janar BlehnerAPEX arhitektuuribüroost.

Enne rekonstrueerimise alustamist taastati paariks kuuks hoone ajalooline kultuurifunktsioon ning juunikuus toimus seal Von Krahli teatri ja Linnateatri koostöös valminud unikaalne visuaalne lavastus “Vanamees ja meri”. 

Endover Kinnisvara on 1995. aastal asutatud kinnisvarainvesteeringute juhtimise ja kinnisvaraarenduse alal tegutsev ettevõtete grupp, mis tegutseb nii Eestis kui ka väljaspool. Ettevõte arendab praegu Tallinna südalinnas ja selle lähiümbruses 10 hoonet.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688