Erkki Raasuke liitus TREV-2 Grupi nõukoguga

Eesti juhtiva taristuehituskontserni AS-i TREV-2 Grupp aktsionärid kinnitasid ettevõtte eelmise aasta majandusaruande,  dividendimakse ja nimetasid aktsionärid nõukogu uueks liikmeks LHV Groupi juhatuse liikme Erkki Raasukese.

Eelmisel majandusaastal teenis TREV-2 Grupp auditeeritud andmetel 103 miljoni euro suuruse käibe juures neli miljonit eurot kasumit. Aktsionäride üldkoosolek kinnitas ka tänavuse dividendimakse summas 533 107 eurot ehk üks sent aktsia kohta.
 
“Eelmise aasta märksõnadeks olid ettevõtte tegevuse restruktureerimine ja keskendumine insenertehnilistele tegevustele ehk peamiselt tee-ehitusele ja hooldusele ning keskkonnaehitusele,” lausus nõukogu esimees Kristjan Kalda. “Samuti korrastasime oluliselt kontserni struktuuri, vähendades gruppi kuuluvate ettevõtete arvu 14 seitsmele.”
 
Aktsionäride üldkoosolek nimetas ettevõtte uueks nõukogu liikmeks LHV Groupi juhatuse liikme Erkki Raasukese. Teiste liikmetena jätkavad nõukogu esimees Kristjan Kalda, Gert Tiivas, Martin Kõdar ja Teuvo Salminen.
 
TREV-2 Grupp on Eesti juhtiv taristuobjektidele ja rajatistele keskendunud ehitusettevõtete kontsern, kuhu kuulub kokku seitse ettevõtet. Grupi ettevõtetes töötab kokku üle 500 inimese.?
 
TREV-2 Grupi suurimad aktsionärid on investeerimisfondid East Capital Explorer 40 protsendi ja BaltCap Private Equity Fund 38 protsendiga aktsiatest.

Osale arutelus

  • Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed