16. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko käivitas Paepargi arenduse kolmanda etapi

Merko alustas oma Paepargi korteriarenduse kolmanda etapi ehitust, mille raames valmib käesoleva aasta lõpuks kolm kortermaja kokku 54 korteriga. Ettevõte on müügi osas optimistlik.

Ettevõtte sõnul on kahe esimese etapi vastu on huvi suur ning seni valminud kuues majas on müüdud 108 korterit.

„Huvi Paepargi korterite vastu on olnud suur ja müük aktiivne – 2012. aasta sügisel alustatud teise etapi korteritest müüsime enamiku juba eelmüügist. Paepargis on endale uue kodu soetanud eeskätt majanduslikult heal järjel hilises nooruses või varases keskeas sama piirkonna lähistel varem elanud inimesed. Piirkonna atraktiivsust on kindlasti suurendanud Paepargi puhkeala valmides tekkinud väärtuslik elukeskkond. Meil on hea meel alustada siia hästisobivate uute kortermajade ehitust ning oleme juba planeerimas ka järgmist, neljandat etappi,“ ütles Merko Ehitus Eesti elamudivisjoni direktor Tiit Kuusik.

Kuusiku sõnul on Paepargi elurajooni puhul tegu hea hinna ja kvaliteedi suhtega korteriarendusega tänu terviklikule arendusele, mis hõlmab miljööväärtuslikku elukeskkonda, hea infrastruktuuriga asukohta kesklinna ja Kadrioru piiril, usaldusväärset ehitajat ning kvaliteetset viimistlust.

Kolmanda etapi raames rajab Merko aadressil Paepargi 17, 19 ja 21 kolm 4-korruselist 18 korteriga maja, mille arhitektiks on Erkki Ristoja ning sisearhitektideks Eerik Olle ja Ahti Peetersoo. Uue arendusetapi korterite keskmine ruutmeetri hinnaks on plaanitud vahemik 1600-1800 eurot.

Paepargi kortermajad asuvad Tallinnas Lasnamäe alguses Pae pargi alal kesklinna ja Kadrioru läheduses.

 

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785