• 10.01.14, 14:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Video: kuidas printida maja?

Ameerika Lõuna California ülikool (University of Southern California - toim) katsetab 3D printerit, millega on võimalik ehitada eramaja vaid 24 tunni jooksul vahendab msn Innovation.
 
http://www.youtube.com/watch?v=-yv-IWdSdns

Seotud lood

Uudised
  • 10.01.14, 14:16
Revolutsioon - eramaja ehitus 3D printeriga pole enam ulme
3D printerite võidukäik on toimunud lühikest aega, ent tehnoloogia on end tõestanud sel määral, et piltlikult öeldes elamu printimise võimalus pole enam kaugel. Katsed juba käivad.
Uudised
  • 09.01.14, 21:59
Eestis tuleks maha lõhkuda sadu kortermaju
Eestis juba on sadu ning lisandub lähiaastail veel mitusada kortermaja, mis vajaks renoveerimist või lammutamist, vahendab Äripäev.
  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele