19. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes tegid ehitusettevõtjate TOPis märgatava tõusu

Ehitusuudised.ee toob välja tänavuse Äripäeva Ehitusettevõtjate TOPi suurimad tõusjad võrreldes eelmise aastaga ning kes jõudsid tänu sellele tabelis esikolmekümne hulka.

Koht tabelis        Ettevõte                   

        1.                  Fund Ehitus OÜ                              +38 kohta

        3.                  Kodumaja AS                                  +31 kohta        9.                  VMT Ehitus AS                                 +40 kohta        10.                Terrat AS                                          +54 kohta        11.                Corle OÜ                                          +31 kohta        12.                EBC Ehitus AS                                +71 kohta        14.                YIT Ehitus AS                                   +71 kohta        15.-16.         Eviko AS                                           +46 kohta        25.-26.         TREV-2 GRUPP AS                        +62 kohta        25.-26.         Tafrix OÜ                                          +29 kohta        30.                Scanweld AS                                   +18 kohta       

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785