28. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusklubi augustis: lihtsad lahendused kasumlikkuse saavutamisel

Ehitusuudised.ee korraldab sügisperioodi esimese sündmuse ettevõttes, mis suutis praktiliselt kahe kuuga väljuda kahjumlikust tegevusest kasumlikkuse poolele.

Ehitusuudised.ee jätkab ka sügisel efektiivsuse lainel ning pakub võimalust osas saada ettevõtte Saajos AS kogemusest.

Nimelt, 28. augustil külastab Ehitusuudised.ee ehitusklubi Keilas ettevõtet Saajos AS. Veel eelmine aasta oli ettevõte jooksvas ning süvenevas kahjumist. Tellimused olid täitmata, tarnetäpsus nullilähedane.

Ettevõtte juhtimise väljakutse viia Saajos kasumisse, võttis vastu Jaan Allem, kellel õnnestus eesmärgisuunal tegutsema panna kogu ettevõtte töötajaskond. Allemi sõnul sai esimest võimatu missioonina tunduvat võidurõõmu meeskond tunda juba kahe kuu jooksul.

Kuidas kaasati ettevõtte muutustele kogu töötajaskond, kuidas õnnestus see kahe kuu jooksul ning mida on siit õppida, räägib lähemalt Saajos ASi juht Jaan Allem ehitusklubis 28. augustil. 

Ehitusklubist osavõtusk täida  REGISTREERIMISE VORM

Ehitusklubi pääsmed 69 eurot +km (km-ga 82,20 eurot)

Kohtade arv ettevõtte külastusel on piiratud.

Ehitusklubi toimub Saajos AS tehases, aadressil Paldiski mnt 31, Keila.

Algus kell 13.00 ja lõpp kell 15.30. 

Täpsemat informatsiooni saad küsida minult e-posti aadressilt [email protected] või telefonil 6670 234

 Liitu ka ehitusuudised.ee uudiskirjaga. Uudiskirjaga liitujatele põnevad nädalakokkuvõtted ning eelised erialastest klubidest, seminaridest ja konverentsidest osavõtmiseks. Uudiskiri on kõigile tasuta.

Täida liitumisankeet.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785