22. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TJA Rail Baltica vaidlustusest: perspektiivitu kaebus 

Eelmisel nädalal vaidlustas Rail Baltic raudteeliiniga seotud maakonnaplaneeringute ja eelprojekteerimise hankel kaotanud Suurbritannnia konsultatsiooniettevõte Aecom Limited.

Tehnilise Järelvalve Ameti (TJA) transporditeenistuse juhataja peadirektori asetäitja Anvar Salometsa sõnul vaidlustas saareriigi ettevõte laias laastust võitja referentsid.

"Ei olda nõus sellega, et teisel pakkujal esitatud referentsid on kooskõlas kvalifitseerimise tingimustega," ütles Salomets Ehitusuudistele.

Projekti ajagraafik on Salometsa sõnul kitsas ning projektiga soovitakse võimalikult kiiresti edasi minna. "Oleme vaidluskomisjonile omad selgitused andnud ning loodame, et vastus tuleb selle nädala tööpäevade jooksul. TJA personaalne hinnang on - perspektiivitu kaebus. Mängus on suured rahad ja suured huvid. Praegu tunneme ennast kindlalt."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785