25. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Investor: Merko tegemisi on välismaal märgatud

Rootsi päritoluga Tallinna börsi aktiivne investor Stefan Anderssoni sõnul võiksid Eesit firmad turupildi hajutamise asemel tegutseda jõudude ühendamisega.

"Minu hinnangul on kahetsusväärne, et eestlased tekitavad hajutatud turupilti, selle asemel, et jõud ühendada," kommenteeris  Andersson Nordeconist lahkunud juhtide uue firma loomist. 

"Nii on raskem Eestist välja kasvada ja järelikult ka raskem pakkuda töötajatele suuri huvitavaid projekte. Merko väikeaktsionärina leian, et Merko on ses osas teistest palju tugevamas seisus, bilanss on saavutanud kriitilise massi ja tegevus välismaal märgatav," lisas Andersson.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785