• 25.03.13, 10:49
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Investor: Merko tegemisi on välismaal märgatud

Rootsi päritoluga Tallinna börsi aktiivne investor Stefan Anderssoni sõnul võiksid Eesit firmad turupildi hajutamise asemel tegutseda jõudude ühendamisega.
"Minu hinnangul on kahetsusväärne, et eestlased tekitavad hajutatud turupilti, selle asemel, et jõud ühendada," kommenteeris  Andersson Nordeconist lahkunud juhtide uue firma loomist. 
"Nii on raskem Eestist välja kasvada ja järelikult ka raskem pakkuda töötajatele suuri huvitavaid projekte. Merko väikeaktsionärina leian, et Merko on ses osas teistest palju tugevamas seisus, bilanss on saavutanud kriitilise massi ja tegevus välismaal märgatav," lisas Andersson.
Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Seotud lood

Uudised
  • 23.04.13, 11:18
Fotod: Merko ehitab eksklusiivse korterelamu
Merko teatas, et viib lõpule Tallinna südalinna 2007. aastal alustatud eksklusiivse 14-korruselise kortermaja ehituse. Maja valmib järgmise aasta lõpus.
Uudised
  • 08.10.13, 13:52
Neljapäeval avatakse Ülemiste liiklussõlm
Pärast Koidula piiripunkti suurprojekti jõuab sel nädalal lõpule järgmine viimaste aastate üks suurimaid infraprojekte - Ülemiste liiklussõlm, mille teostamiseks tehti tööd Ülemiste järvest kuni mereni ulatuvate veekanalitega.
  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.24, 18:50
Hääbuvas külakeses tegutsev pereettevõte kihutab raskuste kiuste edurindel
Soomes asuvas Sievi jalatsitehases toodetakse iga päev umbes 5500 paari jalanõusid. Äritegevus toimib hästi, kuid ülemaailmse konkurentsiga silmitsi seistes peab pidevalt olema valmis uuendusteks. Mis on see, mis aitab kindlustada tootmise tuleviku?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele