18. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TREV-2 Grupp omandas asfalditootja, et tõusta turuliidriks

AS TREV-2 Grupp sõlmis 14. märtsil AS-iga Tref lepingu asfaltbituumensegude tootja AS ABT Revador 50 protsendi aktsiate ostuks. Tehingujärgselt on asfalditootmisettevõte TREV-2 Grupi sajaprotsendiline tütarfirma.

“ABT Revador täisosaluse omandamine on osa meie tegevusstrateegiast grupi ettevõtete tegevuse konsolideerimisel,” ütles TREV-2 Grupi juhatuse esimees Erki Mölder. “Nii selle tehingu kui ka konsolideerimise laiem eesmärk on tõsta TREV-2 Grupp Eesti taristuehituse turuliidriks.”

Trev2 juhatuse liikme Taimo Mureri sõnul ei ole ka edaspidi ükski tehing välistatud. „Lähitulevikus ei kontsentreeru me ettevõtete ostmisele, vaid efektiivsuse tõstmisele,“ ütles Murer ehitusuudistele. Mureri sõnul on just efektiivsus see, mis aitab ettevõtet saada pikemas perspektiivis turuliidri positsioonile ning aitab seda ka hoida.

1999. aastal asutatud ABT Revadori kaheksa töötajaga tootmisüksus Tallinna lähedal Harkus toodab kokku 22 erinevat tüüpi asfaltbituumensegu. Alates loomisest on tehas tootnud üle miljon tonni erinevaid asfaldisegusid, ettevõtte aastane tootmisvõimsus on 80 tuhat tonni.

 AS TREV-2 Grupp on Eesti taristuobjektidele ja rajatistele keskendunud ehitusettevõtete kontsern, kuhu kuulub kokku 11 ettevõtet.TREV-2 Grupi eelmise aasta konsolideeritud käive oli 87,6 miljonit eurot, grupi ettevõtetes töötab kokku 570 inimest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785