TREV-2 Grupp omandas asfalditootja, et tõusta turuliidriks

AS TREV-2 Grupp sõlmis 14. märtsil AS-iga Tref lepingu asfaltbituumensegude tootja AS ABT Revador 50 protsendi aktsiate ostuks. Tehingujärgselt on asfalditootmisettevõte TREV-2 Grupi sajaprotsendiline tütarfirma.

“ABT Revador täisosaluse omandamine on osa meie tegevusstrateegiast grupi ettevõtete tegevuse konsolideerimisel,” ütles TREV-2 Grupi juhatuse esimees Erki Mölder. “Nii selle tehingu kui ka konsolideerimise laiem eesmärk on tõsta TREV-2 Grupp Eesti taristuehituse turuliidriks.”

Trev2 juhatuse liikme Taimo Mureri sõnul ei ole ka edaspidi ükski tehing välistatud. „Lähitulevikus ei kontsentreeru me ettevõtete ostmisele, vaid efektiivsuse tõstmisele,“ ütles Murer ehitusuudistele. Mureri sõnul on just efektiivsus see, mis aitab ettevõtet saada pikemas perspektiivis turuliidri positsioonile ning aitab seda ka hoida.

1999. aastal asutatud ABT Revadori kaheksa töötajaga tootmisüksus Tallinna lähedal Harkus toodab kokku 22 erinevat tüüpi asfaltbituumensegu. Alates loomisest on tehas tootnud üle miljon tonni erinevaid asfaldisegusid, ettevõtte aastane tootmisvõimsus on 80 tuhat tonni.
 
AS TREV-2 Grupp on Eesti taristuobjektidele ja rajatistele keskendunud ehitusettevõtete kontsern, kuhu kuulub kokku 11 ettevõtet.

TREV-2 Grupi eelmise aasta konsolideeritud käive oli 87,6 miljonit eurot, grupi ettevõtetes töötab kokku 570 inimest.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed