Autor: Alyona Stadnik • 21. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Real Estate vahetas juhti

Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild vahetab välja Arco Real Estate’i juhi. 1. veebruaril hakkab Arco Real Estate’i juhtima Mart Saa asemel ettevõtte senine Tallinna elamispindade osakonna juhataja Maia Daljajev - eesmärk kaata paremini maaklereid ja hindajaid.

“Arco Vara tervikuna tuleb stabiliseerida ja restruktureerida 2013. aasta esimese poole jooksul. Lisaks peame juba praegu vaatama tulevikku ning käivitama igas riigis lõimitud tootmisprotsessi, kus kinnisvaratoodete ettevalmistamisel ja müügil kasutatakse ära kogu meie kontserni oskusteave, ideed ja andmed ning suurendatakse üksustevahelist koostööd. Märksõnad on meeskonna innovatsioon ja inspiratsioon,” kommenteeris Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild juhivahetust.

Silla hinnangul on Maia Daljajevil olemas kõik vajalikud isikuomadused ja kogemused, et Eesti maaklereid, hindajaid ja analüütikuid paremini kaasata ning hoida ka Arco Vara kui tuntud Eesti kinnisvara?rma nime.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785