Alyona Stadnik • 21. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Arco Real Estate vahetas juhti

Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild vahetab välja Arco Real Estate’i juhi. 1. veebruaril hakkab Arco Real Estate’i juhtima Mart Saa asemel ettevõtte senine Tallinna elamispindade osakonna juhataja Maia Daljajev - eesmärk kaata paremini maaklereid ja hindajaid.

“Arco Vara tervikuna tuleb stabiliseerida ja restruktureerida 2013. aasta esimese poole jooksul. Lisaks peame juba praegu vaatama tulevikku ning käivitama igas riigis lõimitud tootmisprotsessi, kus kinnisvaratoodete ettevalmistamisel ja müügil kasutatakse ära kogu meie kontserni oskusteave, ideed ja andmed ning suurendatakse üksustevahelist koostööd. Märksõnad on meeskonna innovatsioon ja inspiratsioon,” kommenteeris Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild juhivahetust.

Silla hinnangul on Maia Daljajevil olemas kõik vajalikud isikuomadused ja kogemused, et Eesti maaklereid, hindajaid ja analüütikuid paremini kaasata ning hoida ka Arco Vara kui tuntud Eesti kinnisvara?rma nime.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee