21. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERMi odavaima pakkumuse tegi Fund Ehitus

15. november oli tähtaeg kõigile Eesti Rahva Muuseumi (ERM) ehituspakkumuse esitamiseks. Ehitusuudised.ee andmetel esitas odavaima pakkumuse OÜ Fund Ehitus.

OÜ Fund Ehituse juhatuse liikme Eiki Rumpi sõnul on ettevõte siiski äraootaval seisukohal, kuni hankekomisjon kõik pakkumused vastavalt seadusele läbi töötab. Rump rõõmustama veel ei kippunud ning ütles ehitusuudistele, et tasub elada siiski üks päev korraga ning suuri plaane veel mitte teha.

Fund Ehitus on eestimaisel kapitalil põhinev ehituse peatöövõtu ja ehituse projektijuhtimise ettevõte.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785